Industrija
 
PUMPE ZA INDUSTRIJU
 
 
DAGSO crpke za industriju obuhvaćaju različite sektore – naftu, mehanizaciju, kemiju i druge – i pokrivaju širok spektar primjena.
Naše potopne električne pumpe izvrsne su za korištenje u industrijskom sektoru i dostupne su u širokom rasponu verzija i dizajna, što ih čini iznimno svestranim za svaku situaciju.
DAGSO proizvodi pumpe za industrijski sektor s različitim posebnim značajkama, na temelju posla koji trebaju obaviti.
Njihove karakteristike se razlikuju ovisno o tekućini koju moraju pumpati. Ova visoka razina prilagodbe jedna je od prednosti biti proizvođač.
U industrijskom sektoru, specijalisti smo za:
         
Pumpe za procesne sustave pročišćavanja
Pumpe za morsku vodu
Pumpe za tržište nafte i plina
Za izbjegavanje neželjenog podzemnog začepljenja obnavljanjem redovite kontrole otpadnih voda koje utiču u urbane bazene .
Pumpe za korištenje u izgradnji tunela, oblijepljenju i podzemnom bušenju.
Za sve vrste građevinskih radova u urbanom okruženju, od izgradnje tunela, preko paliranja, preko podzemnog bušenja, olakšavajući radove i skraćujući vrijeme isporuke.
Za uklanjanje podzemnih voda i postizanje privremenog sniženja i kontrole vodostaja, osiguravajući suhe i sigurne uvjete rada.
         
         
Pumpe za sustave za unjetni snijeg
Pumpe za vađenje soli iz umjetnih bazena
Pumpe za ribarstvo/ribogojstvo
Za izbjegavanje neželjenog podzemnog začepljenja obnavljanjem redovite kontrole otpadnih voda koje utiču u urbane bazene .
Pumpe za korištenje u izgradnji tunela, oblijepljenju i podzemnom bušenju.
Za sve vrste građevinskih radova u urbanom okruženju, od izgradnje tunela, preko paliranja, preko podzemnog bušenja, olakšavajući radove i skraćujući vrijeme isporuke.
Za pravilno oksigeniranje vode kao i za regulaciju i pumpanje protoka vode iz jednog spremnika u drugi.
         
       

ELEKTRIČNE POTOPNE PUMPE ZA INDUSTRIJU

 

Izrađene od lijevanog željeza i čelika, DAGSO električne potopne crpke osiguravaju vrlo pouzdan i učinkovit rad i prepune su osebujnih značajki koje ih čine jedinstvenima.

 

Dodajte ovome naš pedantan odabir materijala i stroge kontrole u svakoj fazi proizvodnje i dobit ćete uistinu visokokvalitetan konačni proizvod.

Pumpe za industriju i rudnike
     
Za pumpanje kaše i viskoznih tekućina kemijskih, farmaceutskih, pomorskih, papirnih, čeličnih, konzerviranih i stočarskih tvrtki; kamenolomi pijeska; kožare; i proizvođači ljepila, otapala i plastike.
     
 
Zaštita od štetnih emisija i požara
U tvrtki EmiControls nudimo prilagođena rješenja za borbu protiv požara, prašine i mirisa - a to radimo uz pomoć vodene magle. Male kapljice vode postižu daleko bolji učinak od uobičajenih metoda, jer stvaraju veću vodenu površinu.

Naše detaljno znanje u strojarstvu i, prije svega, atomizaciji vode omogućilo je neviđene rezultate u širokom rasponu područja.

Sigurnost u gašenju požara - bilo da se radi o hitnim službama ili strukturalnoj zaštiti - može se znatno povećati zahvaljujući vodenoj magli. Ova vodena magla brzo troši energiju iz vatre i značajno povećava učinak hlađenja.

U kontroli prašine, sitne kapljice vode kombiniraju se s česticama prašine i dovode ih u zemlju. Optimalna kontrola prašine zahtijeva ispravnu raspodjelu kapljica vode, a mi u EmiControls-u smo taj proces usavršili.

Naša kontrola mirisa već se uspješno koristi u postrojenjima za kompostiranje i recikliranje i stvara bolje okruženje za zaposlenike i susjede.

Nudimo i rješenje za mehaničko isparavanje vode. kao i rješenja za dezinfekciju unutarnjih i vanjskih prostora kao i rješenja za dezinfekciju unutarnjih i vanjskih prostora.

 
KONTROLA PRAŠINE
 
Kontrola prašine u kamenolomima i drugim otvorenim kopovima

Izvođači aktivnosti na otvorenom, posebno u kamenolomima, često su suočeni s velikim izazovima prašine na velikim površinama. Ako je vjetar ili ako su uvjeti vrlo suhi, onda ta prašina može utjecati ne samo na njihove zaposlenike, već često i na čitava stambena područja u blizini postrojenja.

Mnoge pojedinačne operacije u otvorenom miniranju rezultiraju stvaranjem prašine. To se prije svega događa tijekom utovara i istovara, kod drobilica, i tijekom utovara materijala na transportne trake.

Glavni problem je što se prašina pojavljuje na velikom prostoru u otvorenim rudnicima, posebno u kamenolomima. Problemi s prašinom koji nastaju uslijed različitih vrsta radova moraju se kontrolirati koristeći pravu količinu vode. Neka područja, poput pokretnih traka, uopće ne smiju biti vlažna.

Možemo biti vrlo fleksibilni u pristupu tom konkretnom problemu jer imamo i mobilna i stacionarna rješenja za kontrolu prašine. H1, visokotlačni sustav za mazanje je izuzetno svestran jer se može prilagoditi potrebama klijenta. Naši uređaji za kontrolu prašine s dugim bacanjem također su idealni za kamenolome i otvorene rudnike. Mobilni strojevi mogu se lako podesiti, pa se stoga mogu koristiti za kontrolu prašine na različitim izvorima.

Budući da su mnogi kamenolomi velikih razmjera i imaju različite probleme s prašinom, često je potrebna kombinacija stacionarnih i mobilnih rješenja. U tim slučajevima preuzimamo cjelokupno upravljanje projektom od početnog ispitivanja do planiranja, ugradnje i nadzora nakon puštanja u rad.

 
Kontrola prašine u lukama
Ekstremna razina prašine može biti rezultat utovara različitih vrsta materijala. Luka u suhim ili vjetrovitim područjima posebno su skloni problemima s prašinom. Utovareni materijal ne bi trebao biti teže, i trebaju učinkovita rješenja za kontrolu prašine.

Velika količina prašine rezultat je utovara i skladištenja različitih vrsta materijala. Postupci poput pjeskarenja također proizvode mnogo prašine, a mogu biti opasni za one koji rade u tom području. Ako se luka nalazi u blizini grada, prije svega je potrebno kontrolirati prašinu prije nego što je vjetar ponese u smjeru urbanog područja.

Stvaramo prilagođena rješenja za kontrolu prašine na postajama za utovar i istovar. Pravi izbor opreme prilagođava se pojedinačnim zahtjevima pojedinačnih materijala, bilo da su to rasuti materijali, metal, ugljen ili drugi materijali. Vodene zavjese, na primjer, kontroliraju prašinu, a da materijal ne ostave mokrim.

Odluka o primjerenom rješenju donosi se tijekom planiranja i savjetovanja.

 
KONTROLA PRAŠINE I NEUGODNIH MIRISA
 
Kontrola prašine u postrojenjima za recikliranje i kompostiranje
Neugodna i ponekad štetna prašina često se stvara u mnogim područjima procesa recikliranja, a to utječe na one koji žive u blizini, ali i na one zaposlene u postrojenju.

Postrojenja za recikliranje i kompostiranje mogu stvoriti štetnu prašinu i mirise kao rezultat skladištenja, drobljenja i sortiranja različitih proizvoda. To rezultira izuzetno neugodnim radnim okruženjem, a dijelom može predstavljati i rizik po zdravlje zaposlenika. Problemi s onima koji žive na općenitom području također su unaprijed programirani. Zbog toga zakonodavci sve više zahtijevaju mjere za kontrolu prašine bilo u obliku mobilnih uređaja ili trajno instaliranih sustava.

Za kupca odabiremo odgovarajući sustav za kontrolu prašine, uzimajući u obzir prirodu, stanje i veličinu postupka recikliranja. Lokalni uvjeti određuju postoji li potrebna fiksna instalacija koju čine različiti sustavi sa mlaznicama, mobilna jedinica ili kombinacija obaju kako bi se učinkovito kontrolirala prašina.

Prednost mobilnih jedinica je u tome što se mogu lako premještati i uvijek se mogu pozicionirati na mjesta koja su im potrebna. Fiksne jedinice posebno su prikladne za pričvršćivanje na transportne trake, sita ili izvore prašine unutar strojeva ili teško dostupnih područja.

Postrojenja za recikliranje ponekad pokrivaju veliko područje i mogu rezultirati nizom problema s prašinom. Često je to potrebna kombinacija stacionarnih i mobilnih rješenja.