Interventne namjene
 
PUMPE ZA HITNE NAMJENE
DAGSO koristi svoje široko iskustvo za dizajn i proizvodnju svoje linije crpki “ROBUSTA” za hitne slučajeve, uzimajući u obzir specifičnu primjenu tijekom požara i poplava.
Zaštita ljudi i mjesta je glavni prioritet. Zato smo osmislili naše "EASY" centrifugalne pumpe s motornim pogonom dizajnirane posebno za vatrogastvo i operacije civilne zaštite.

DAGSO proizvodi pumpe opremljene ojačanim mehanizmima za razne vrste hitnih slučajeva. Njihov dizajn
temelji se na dubinskom istraživanju, što rezultira izvrsnim performansama u velikom rasponu specifičnih namjena.
To je jedan od razloga zašto je Robusta prepoznata kao mjerilo na našem domaćem tržištu

Svaka pumpa je, zapravo, zamišljena da zadovolji potrebe i hitne slučajeve svake specifične situacije. To znači da snažno težimo prilagodbi, koristeći prednost što smo proizvođači.

U području hitnih slučajeva, specijalisti smo za:
 
Pumpe protiv plavljenja

Pumpe za protupožarne sustave

Pumpe za hitne slučajeve poplava
Za korištenje u hitnim slučajevima, za podizanje primarne vode i brzo uklanjanje kišnice ili druge vode, sprječavajući opasne poplave.
U slučaju gradilišta, kako bi se spriječilo uništenje izvedenih radova ako postoji opasnost od pogoršanja situacije zbog poplava, omogućavajući nastavak radova bez zastoja, kao što su željeznički i cestovni podvožnjaci.
Za prijenos i pumpanje prljave vode koja sadrži pijesak ili čvrste čestice u slučaju poplave uzrokovane kišom i/ili potresima, brzo uklanjanje kiše ili druge vode.
         
         

“EASY” SAMOUSISNE MOTO-PUMPE, ZA HITNE SLUČAJEVE

Izrađene od antikorodalnog aluminijskog materijala, ove pumpe za hitne slučajeve izvrsne su za crpljenje bilo koje vrste vode – od morske do onečišćene vode.

Osim toga, zbog male težine, lako ih mogu nositi samo dvije osobe.

Upravljivost DAGSO pumpi za hitne slučajeve također ih čini izvrsnim izborom za rješavanje manje ozbiljnih situacija, kao što su poplave u podrumima, podvožnjacima i bazenima.
Pumpe za prvu pomoć i gašenje požara

 

Za situacije prve pomoći, kako bi se omogućio trenutni pristup u svim okolnostima i pod bilo kojim uvjetima, pružajući brzo rješenje za svaku stanicu i brzo rješavanje hitne situacije.
         
 

MOBILNE PUMPE
na prvoj liniji obrane od poplava!

POKRETNE, POUZDANE I MOĆNE ...
... OPCIJA BEZ ALTERNATIVE

 

Rekli su o pumpama VENERONI:

Tamo gdje god postoji ugroza naselja od oborinskih voda, kada su visoki vodostaji, itekako će dobro doći ove pumpe. (03/2015)
                    Tatjana Dovranić–Kardaš, voditeljica ispostave Hrvatskih voda Sisak

Sisak je na žalost često bio pogođen poplavama, pogotovo posljednjih nekoliko godina te smo odlučili investirati u obranu od poplava, a ne da ovisimo  drugim institucijama, prvenstveno o Hrvatskim vodama. Nabavkom ovih pumpi podigli smo standard u obrani od poplava samog grada Siska, ali i okolnih općina kojima ćemo izaći u susret kada im to bude bilo potrebno
Ova je investicija zapravo mala za ono što grad i građani pogođeni poplavama dobivaju ovim pumpama koje su jedne od najkvalitetnijih na tržištu, a dobivaju jednu zaštitu koja je na vrhunskom nivou. (03/2015)
                    Marko Krička, zamjenik gradonačelnice Grada Siska

Tijekom prošle godine na području grada Siska zabilježene su katastrofalne poplave kakve se ne pamte. Na raspolaganju je tada bilo 120 pumpi manjeg kapaciteta koje su trošile velike količine goriva. Tako je primjerice prošle godine u veljači u tri tjedna potrošeno čak 70 tisuća kuna za gorivo za ispumpavanje vode. Nove pumpe su većeg kapaciteta s manjom potrošnjom.
Pumpe su kapaciteta 500 litara u sekundi. Kupnjom ovih pumpi smanjit ćemo štetu od poplava i maksimalno pomoći građanima koji će se naći u opasnim situacijama. (03/2015)
                    Miroslav Golub, zapovjednik JVP-a Grada Siska

Ovaj stroj je došao u Glinu dogovorom gradske uprave, komunalne tvrtke i stožera da Glini treba jedna ovakva pumpa zbog potpuno novih elemenata zaštite Grada. Evo vidite, u zadnje dvije godine da su poplave postale te koje nas puno više muče i definitivno se iskazala potreba za kupnjom pumpe. Ona je jedna od najkvalitetnijih pumpi, tvrtke VENERONI, s 400 l/s, pomoći će ne samo za ispumpavanja vode kod poplava nego i za neke druge malo žešće sanacije ako dođe do puknuća magistralnih cjevovoda i slično.
Sama pumpa biti će ovdje u skladištu komunalne tvrtke ali će se koristiti za sve eventualno moguće namjene poplava i prodora vode na cijelom području.
Dogovor je isto tako bio svih jedinica lokalne samouprave u našem okruženju da svi mi imamo minimalno barem jednu ovakvu pumpu, da možemo puno brže i puno kvalitetnije reagirati nego do sada. (03/2015)
                    Milan Bakšić, gradonačelnik Grada Gline

ODRŽALI SMO ON LINE SEMINAR !
IZ SERIJE: MOBILNA OPREMA ZA OBRANU OD POPLAVA I INTERVENTNA SNIŽENJA VODE
"VENERONI" MOBILNE KARDANSKE PUMPE VELIKIH PROTOKA ZA INTERVENTNE NAMJENE (24.09.20.)