POMPE ML - MT
ML i MT serija pumpi su samousisne pumpe s valjcima koje se priključuju izravno na vratilo traktora ili na moto-kultivator, bez uporabe kardanskog zgloba.
Primjenjuju se, između ostalog, za ispiranja pod visokim tlakom, prskanja, plijevljenje, pretakanje bilo koje nekorozivne tekućine u slobodnu cijev, manja navodnjavanja sa ili bez rasprskivača, čak i za zemljišta s većim nagibom.
Svi modeli imaju lanca za sidrenje u fiksnoj točki traktora. "ML.I.25" model je opremljen s mjedenim ventilom za regulaciju tlaka. Za kopčanje na moto-kultivator neophodno je koristiti posebnu prirubnicu, dostupnu na zahtjev.

ML-20
ML.I.25
 

MT300

TEHNIČKE ZNAČAJKE

Svi modeli (ML20, ML.I.25 i MT300) sastoje se od lijevanog željeznog kućišta, rotora s najlonskim valjcima, poklopca, dva priključka za crijevo i lanca za fiksiranje na traktor. "ML.I.25" model je opremljen s mjedenim ventilom za regulaciju tlaka. Modeli "ML20" i "MT300" rotiraju u oba smjera, dok "ML.I.25" rotira samo u smjeru kazaljke na satu.

PRIMJENA

Naše pumpe su podesne za: visokotlačno pranje, transfer bilo koje nekorozivne tekućine koja nije pod tlakom, navodnjavanje malih površina sa ili bez rasprskivača, također na zemljištima sa značajnim visinskim razlikama, otprašivanje i kontrolu korova (s konzolama s 20 ili više mlaznica).

UPUTE ZA RAD: Naše pumpe mogu biti povezane na P.T.O. bilo kojeg traktora ili motokultivatora; za kopčanje na moto-kultivator neophodno je koristiti posebnu prirubnicu, dostupnu na zahtjev.
.

PRIBOR NA ZAHTJEV:

Item 421 - Standardna oprema za "ML20" i "ML.I.25": usisno crijevo Ø30 duljine 3m, tlačno crijevo O 19 duljine 7m, spone i filter

Item 431 - Podesivi najlonski pištolj

Item 451 - Set za prskanje s glicerinskim manometrom i kuglastim ventilima

Item 001 - Standardna oprema za "MT300" (zalijevanje): usisno crijevo Ø40 duljine 3m, tlačno crijevo O 40 duljine 7m, spone i filter

Item 011 - Standardna oprema za "MT300" (pranje): usisno crijevo Ø40 duljine 3m, tlačno crijevo O 19 duljine 7m, mlaznica i filter