CENTRIFUGALNE PUMPE ZA VODU           
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
K + Energy:
upoznajte nove DryWet pumpe za otpadne vode
(CAPRARI TECHNOLOGY)

 
 
 
 
Caprari lansira na tržište inovativni proizvod s ekskluzivnim patentom
Inovacije u pronalaženju novih učinkovitih rješenja za upravljanje vodama, ovo je temeljna djelatnost kompanije CAPRARI.
Zahvaljujući svojem odjelu posvećenom istraživanju i razvoju, industrijska grupa, sa svojim sjedištem smještenim u Modeni, može ponuditi svojim kupcima proizvode visoke učinkovitosti i iznimnih performansi.
Svaka nova pumpa dizajnirana je kako bi odgovorila na specifični zahtjev tržišta, na najučinkovitiji i tehnološki napredan način.
Samo da zadovolji potrebe krajnjih korisnika, uvijek više zabrinute oko uštede energije i operativnih troškova, i također predviđajući evoluciju Ecodesign Direktive, CAPRARI predstavlja tržištu novu pumpu s jedinstvenim i revolucionarnim značajkama za crpljenje otpadnih voda: K + Energy seriju.
Nove crpke dizajnirane su kako bi osigurale visoku razinu učinkovitosti zahvaljujući motorima u klasi učinkovitosti IE3, kako je definirano u Uredbi 640/2009 specifičnim za površinske motore.
Najkvalitetniji materijali i novi hladniji motori osiguravaju potpunu pouzdanost rada čak i u kritičnim primjenama.
 
Novi brand K + Energy predstavlja epohalnu prekretnicu zahvaljujući sustavu "DryWet" , specifičnom rješenju za hlađenje jedinstveno na tržištu, vrlo inovativnom i patentiranom.
Sustav za hlađenje "DryWet" je jednostavan i pouzdan, lako se aktivira, standardan je za cjelokupan raspon serije i omogućuje kupcu korištenje jednog modela i za potopne instalacije i u suhim komorama.
Osim toga, "DryWet" sustav ima dvije važne prednosti za kupca: ne zahtijeva dodatno održavanje i ne apsorbira energiju za pune prednosti performansi pumpe.
Modeli K + Energy dostupni su i u protueksplozijskoj inačici s certifikatima ATE X i IECEx (sjevernoamerička direktiva za zaštitu od eksplozija).
Još jedna izuzetno zanimljiva karakteristika proizvoda nalazi se u sondi za vodljivost u komori za ulje (proboj vode), također dostupna u verziji Atex (patentiranje u tijeku): jedinstvena posebna značajka među ostalim proizvodima na tržištu. U slučaju oštećenja prve brtve, alarmni signal se odmah šalje na upravljački panel; stoga je moguće provesti popravak izbjegavajući da pumpana tekućina prođe prepreku koju stvara druga brtva.
Elektromotor je uvijek zaštićen.
Priključnica, standardno isporučena na svim modelima K + Energy , omogućuje odspajanje pumpe bez uklanjanja kabela s upravljačke ploče, prenošenja i ponovnog spajanja kabela, smanjujući značajno vrijeme intervencije i garantirajući sigurnost radova.
Velika ručka od nehrđajućeg precizno lijevanog čelika omogućuje lagano rukovanje modelima K+Energy , robusnost komponenti, kao i omogućavanje oporavka potopljene pumpe u slučaju potrebe.
Novi moderan i funkcionalan dizajn dovršava konfiguraciju najnovijeg proizvoda CAPRARI.
Postoje mnoge osobitosti nove DryWet pumpe osmišljene kako bi se osigurala njena pouzdanost tijekom vremena i najbolji operativni učinak.
Konfiguracija
Sustav protiv sedimentacije na strani odjeljka
Sustav za rezanje vlakana u pozadini radnog kola i posljedična zaštita mehaničke brtve
Sječiva na stražnjem dijelu, koje imaju dvostruki učinak: čišćenje područja za zaštitu brtve, kao i aksijalna potisna širina za zaštitu ležajeva
Među najširim slobodnim prolazima u kategoriji za pravo anti-začepljenje
Dvostruka mehanička brtva
Samostalne i standardne mehaničke brtve (bez sustava uloška)
Smanjenje količine ulja kako bi se osigurao mali utjecaj na okoliš i lako odlaganje
Rastavljanje mehaničkih brtvi je poboljšano, obje se mogu zamijeniti na strani crpke, ostavljajući motor zaštićenim
Brtva između pumpe i spojne stope kako bi se osiguralo savršeno brtvljenje između komponenti bez gubitaka strujanja tijekom vremena
CAPRARI, s novom K + Energy paletom i ekskluzivnim Dry Wet sustavom, predstavlja sebe kao vodeću tvrtku u naprednim rješenjima za upravljanje vodama i bliže potrebama kupaca.