CENTRIFUGALNE PUMPE ZA VODU           
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
POTOPNE BUNARSKE (4"÷22") VERTIKALNE OSOVINSKE POVRŠINSKE HORIZONTALNE POVRŠINSKE VERTIKALNE VISOKOTLAČNE TRAKTORSKE DRENAŽNE KANALIZACIJSKE LINIJA VELIKOG PROTOKA
CAPRARI Rješenja
POLJOPRIVREDA
Voda se crpi iz podzemnih vodonosnih slojeva, jezera ili rijeka i vodi se na površinu ili ravno u područja koja treba navodnjavati. Zahvaljujući širokom rasponu crpki i električnih pumpi, Caprari se može nositi sa svim vrstama zahtjeva za navodnjavanjem u javnim i privatnim sferama.
     
VODOPRIVREDA
U mogućnosti smo zadovoljiti različite potrebe kupaca, od podvodnih pumpi za sakupljanje vode iz dubokih bušotina u vodonosnik, do horizontalnih crpki za opskrbu vodovodnim sustavom. Od obrade stambenih i industrijskih otpadnih voda do transporta i prijenosa pročišćene vode.
   
INFRASTRUKTURA
U cestovnim i željezničkim podvožnjacima, podzemnim parkiralištima i podzemnim željeznicama potrebni su adekvatni i pouzdani strojevi ako se moraju čuvati ljudi i zaštititi okoliš. Neki od najvažnijih strojeva su potopne električne crpke, zajedno s drugim električnim pumpama koje ćete naći u našem katalogu.
     
OPĆENITO INDUSTRIJA
Pumpe i električne pumpe koje mogu podići primarnu procesnu i otpadnu vodu. Vrlo cijenjena rješenja pomoću električnih vertkalnih osovinskih pumpi i i električnih višećelijskih pumpi.
   
POSEBNE GRANE INDUSTRIJE
Znamo potrebe ovih tržišta dobro, zahvaljujući našem iskustvu i mnogim projektima koje smo realizirali u mnogim industrijama kao što su rudarstvo, nafta i plin, ribarstvo, metaloprerađivačka, pravljenje umjetbog snijega i tako dalje. Uz široki raspon pumpi, električnih pumpi i integriranih rješenja, Caprari može zadovoljiti mnoge potrebe koje proizlaze iz tih područja i odgovoriti s posebno pouzdanim prijedlozima.