Inovacije i istraživanje na usluzi Vama za visoko učinkovite primjene pumpi

Viesse Pompe Italia specijalizirana je kompanija za projektiranje i proizvodnju pumpi i električnih pumpi za upotrebu s prljavom vodom, muljevitom vodom, gnojnicom i crnom kanalizacijskom vodom s viskozitetom do 7 E.

Viesse Pompe Italia srl proizvodi i izvozi robnu marku ROBUSTA širom svijeta, revolucionarni pumpni sustav koji nudi ogromne prednosti u usporedbi s tradicionalnim pumpama.

Idealne za mnogo različitih primjena na mnogim različitim područjima, od industrije do građevine, naše pumpe i električne pumpe udovoljavaju svim zahtjevima crpljenja i održavanju visoke učinkovitosti i niske potrošnje energije.
 
VIESSE POMPE ITALIA srl proizvodi pumpe za prljave vode i tekućine bilo koje viskoznosti.
Pod prljavim tekućinama podrazumijevamo sve ne-viskozne tekućine ili pak viskoznost do 7 E, koje sadrže čvrsti materijal unutar tekuće mase ili neotopljeni plin ili zrak.
Kruti materijal može biti različite granulometrije i tvrdoće.
Saznaj više na stranici >> PODRUČJA PRIMJENE
SAMOUSISNE PUMPE SERIJE RB
 
MOTO-PUMPE SERIJE RB
 
ELEKTRIČNE PUMPE SERIJE RB
Samousisne centrifugalne moto-pumpe s otvorenim radnim kolima s čvrstim tijeliom, pogodne za pumpanje tekućina sa sadržajem materijalima različitih veličina i tvrdoće.
>ULAZ<
 
Samousisne centriifugalne električne pumpe, pogodne za višenamjensku upotrebu u industriji. Zahvaljujući posebnom obliku tijela, ova serija pumpi omogućuje samousis bez potrebe za punjenjem cijevi i bez korištenja nepovratnog ventila.
>ULAZ<
SAMOUSISNE VAKUMSKE PUMPE SERIJE RW
 

MOTO-PUMPE SERIJE RW

Samousisne moto-pumpe serije RW su centrifugalne s otvorenim rotorom i širokim prolazom za čvrsta tijela, uz pomoć velikog volumetrijskog depresora, što ih čini samousisnim čak i u slučaju vrlo dugih cjevovoda.
>ULAZ<

SAMOUSISNE PUMPE EASY ZA INTERVENTNE NAMJENE
 

SERIJA EASY

EASY moto-pumpe su projektirane i izrađene za hitnu uporabu za intervencije u slučaju malih poplava kao što su podrumi, podvožnjaci, spremnici itd.
>ULAZ<

CENTRIFUGALNE ELEKTRIČNE PUMPE SERIJE RC
 

SERIJA RC

Električne pumpe serije RC su centrifugalnog tipa, sa standardiziranim prirubljenim otvorima, dostupnim s slobodnim vratilom, uparene pomoću fleksibilne spojke ili u prirubljenoj izvedbi s normaliziranim električnim motorom.
>ULAZ<

PUMPE SERIJE S
 

SERIJA S

Centrifugalne samousisne pumpe "S" 50Hz od lijevanog željeza
>ULAZ<FreeWebSubmission.com Search Engine Submission - AddMe